Njohja e Shenjës së Trafikut

Duke përdorur një kamera të instaluar në xhamin e përparmë, sistemi njeh shenjat kryesore të rrugës dhe kufijtë e shpejtësisë duke bërë që ikonat përkatëse të shfaqen në panelin e instrumenteve dhe ju tregon nëse po shkoni shumë shpejt.

Ndihma inteligjente e shpejtësisë

Ruani shpejtësinë tuaj aktuale me sistemin e njohjes së shenjave të trafikut dhe ndihmës inteligjente të shpejtësisë. Me vetëm një klikim mund të rregulloni kufirin e shpejtësisë me atë që zbulon sistemi i njohjes së shenjave të trafikut.

Ndihma në korsi

Nëse makina lëviz nga korsia e saj pa e aktivizuar treguesin, sinjalizimet do të ndizen dhe do të tingëllojnë për t’ju ndihmuar të tërheqin vëmendjen tuaj, që ju të jeni më të sigurt.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?