Lëkura

 • Sedilje lëkure
 • Paneli i derës së pasme i mbështjellë krejtësisht me lëkurë

Paketa e komfortit

 • Mbështetëse e dorës dhe hapësirë
 • Sedilja e drejtuesit e rregullueshme
 • Hapësira Magjike e Transportit: platformë e rregullueshme për lartësinë e ngarkesës
 • USB shtesë në tunelin qendror

Pako Teknike

 • Pasqyra elektrike të palosshme dhe
 • Hyrja pa çelës
 • Dritat
 • Alarmi i vjedhjes së automjeteve

Paketa e Qytetit

 • Kamera parkimi me pamje të pasme
 • Sensorë të parkimit të pasmë
 • Sensorë parkimi përpara

Paketa e pamjes/qartësisë

 • Kontrolli automatik i klimës me zonë të dyfishtë
 • Sensori i shiut dhe muzgut
 • Pasqyrë elektrokromatike

Dritat Led

 • Fenerë Led
 • Drita ambienti Led

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?