TEKNOLOGJIA DHE SIGURIA

Teknologjia më e rafinuar në treg dhe e gjithë siguria që ju nevojitet. Udhëtimi juaj fillon këtu dhe fillon më Punto.

EMETIM I ULËT

Me Punto, ju mund të përjetoni pasionin tuaj të drejtimit dhe të zbuloni se kjo makinë është dizenjuar për t’ju siguruar përformancën dhe efiçencën më të lartë, nëpërmjet emetimeve dhe konsumit të ulët të naftës.

START&STOP

Start&Stop është sistemi inteligjent që I mundëson Puntos ulje kostosh dhe mbi të gjitha kursim. Si është e mundur? Kur makina është në trafik, motori fiket dhe rindizet menjëherë sapo shkel pedalen e gazit, pa e kuptuar farre që makina ishte fikur.

APLIKACIONE SOCIALE

Një veprim i thjeshtë ju mundëson të lidheni me mbarë botën botën: Mund të zbuloni rrugë të reja nëpërmjet TripAdvisor, ju jepet informacioni i nevojshëm nëpërmjet Expedia që ju udhëzon në destinacionin tuaj falë ndihmës së aplikacionit TomTom.

ECO DRIVE

Me aplikacionin Eco:Drive, ju mund të korrigjoni gabimet tuaja dhe mund të përmirësoni stilin tuaj të drejtimit të makinës.
Nëpërmjet Eco: Index ju mundëson gjetjen e të gjitha destinacioneve që dëshironi në një kohë shumë të shpejtë.
Drejtim më I mirë do të thotë siguri më e lartë dhe komsum më i ulët.

6 Airbag. 6 here më I sigurt

2 në pjesën e përparme
2 në dritare
2 mbrapa
6 Airbag. 6 here më I sigurt, 6 here më shumë liri.

SHPEJTËSI E KONTROLLUAR DHE LEHTËSI NË TERRENE MALORE

Një sipërfaqe e akullt apo një kthesë e rrezikshme? Me sistemin ABS plus EBD, standard në të gjitha versionet, Punto ju garanton siguri më të lartë në rast frenimi të menjëhershëm.
Ngjitja e terreneve malorë? Lëreni makinën tuaj të mendojë për një gjë të tillë sepse në sajë të sistemit Hill Holder, Punto e lëshon dhe e shtyp pedalen e gazit në varësis të shpejtësisë suaj.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?