Design and Comfort

Një gamë e plotë të përfshira në versionin standard. Më shumë hapësirë për ju dhe familjen tuaj. Komfort maksimal, për një çmim tepër të ulët.

Hapësira dhe cilësia e bordit

Dizenjuar për t’ju ofruar pasagjerëve hapësirën dhe komoditetin maksimal.

Interiori

Krijuar për të ofruar komoditet
Komfort i ofruar falë hapësirës dhe zgjedhjeve inteligjente:, kontrollin automatik i klimës, kontroll i timonit dhe sistemi infotainment.

Hapësira

Dizenjuar për të plotësuar nevojat tuaja
Projektuar për të kryer gjithçka që ju nevojitet, në sajë të një kapaciteti ngarkese prej 520 litrash, në një veturë prej vetëm 4.5 metrash.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?