SIGURIA

I thjeshtë në drejtim dhe argëtim pa limit, Tipo kthehet në shoqëruesin tuaj ideal në udhëtim.
Lëvizja në kthesa
Tani manovrimi bëhet më i lehtë, falë falë rrethit të rradhës rekord.

Airbags: Qëndro i qetë

Tipo është e pajisur me 6 airbags për mbrojtje maksimale në çdo udhëtim.

Hapësirë dhe komfort

Çdo udhëtim kthehet në një eksperiencë unike, duke ju përgjigjur të gjitha kërkesave tuaja.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?