TIPO LOGIC

Ju nuk keni nevojë për shumë për të pasur shumë, përfshirë pajisjet standarde dhe të gjithë rehatinë që ju dëshironi.
Kjo është ajo që ne e quajmë Tipo Logic.

Dizajni; E thjeshtë dhe elegante

Gjithë hapësira që ju nevojitet, në një gjatësi prej vetëm 4.37 metra. Në një makinë me një karakter modern, dinamik dhe praktik.

Personalitet i Forte

Modern dhe dinamik: nga dritat LED (DRLs) të vendosura në grilën horizontale me segmente kromi, çdo pjesë e 5Doors eshte ne harmoni me çdo pjese te diazjnit tjeter te makines. Për një personalitet që nuk do të kalojë pa u vënë re.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?