Hapësira dhe komoditeti; Në kërkim të bordit ideal?

Fiat Tipo 5Doors është projektuar për komoditet maksimal të drejtuesit dhe pasagjerëve. Me një bord që mund të marrë deri në pesë persona të rritur, siguron gjithë komfortin që ju nevojitet edhe falë bagazhit që ofron një vëllim total prej 12 litrash. Për komfortin maksimal në çdo udhëtim.

Jeni të sigurt nëse doni të largoheni nga bordi i Tipo?

Në Fiat Tipo 5Doors do të përjetoni kënaqësinë e teknologjisë më të fundit, me Uconnect ™ 7 “Radio LIVE HD.
Për më shumë argëtim, dëgjo muzikën më të mire nga TuneIn dhe Deezer, dhe qëndro në kontroll total të rrugës me kamerat e pasme dhe harten e navigimit 3D Tom Tom.

Partneri juaj ideal

Qëllimi i Tipo eshte te jete nje makine praktike: ja pse ofron një kapacitet të ngarkesës deri në 440 litra. Pra, nëse doni, mund ta merrni kudo me vete

SIGURIA; Çdo gjë nën kontroll

Me Adaptive Cruise Control, Fiat Tipo 5Doors mban në një distancë të sigurt nga automjetet e tjera dhe në sajë të kontrollit të plotë të frenave, i cili frenon automatikisht në raste urgjente, ju keni më shumë siguri tashmë për veten dhe familjen tuaj.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?